Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title

De Hazelaar Hasselt

de_hazelaar_hasselt_11–site.jpg de_hazelaar_hasselt_12–site.jpg de_hazelaar_hasselt_10–site.jpg de_hazelaar_hasselt_09–site.jpg de_hazelaar_hasselt_08–site.jpg de_hazelaar_hasselt_05–site.jpg de_hazelaar_hasselt_04–site.jpg de_hazelaar_hasselt_03–site.jpg de_hazelaar_hasselt_07–site.jpg de_hazelaar_hasselt_06–site.jpg

Opdrachtgever Wetland Wonen
Opgeleverd
 2010 

close

De Hazelaar in Hasselt is een woonvoorziening voor verzorgen, verplegen van verstandelijk beperkte bewoners. De kamers beschikken over eigen sanitair Het gebouw bestaat uit 2 op bijzondere wijze vormgegeven torentjes in de vorm van “hazelnoten”, die onderling, op iedere bouwlaag, met een glazen brug zijn verbonden. Hierdoor zijn de logistieke lijnen kort gehouden. De organische architectuur is in het interieur doorgezet en zorgt voor een mooie beleving van de ruimte. De Hazelaar heeft een geheel eigen identiteit en sfeer gekregen en is voor wat betreft de opzet eigenlijk met geen ander project vergelijkbaar. Uniek dus! De Hazelaar is prachtig gelegen in een ruim opgezette groenstrook, waardoor het geheel een parkachtige uitstraling heeft.

minimize
close
links
- / -
right
X