Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title

D & B De Remise Bolsward

Nieuwbouw 39 huur- en koopwoningen, commerciële ruimten en vestiging Aldi

remise_bolsward_07–site.jpg remise_bolsward_08–site.jpg remise_bolsward_09–site.jpg remise_bolsward_10–site.jpg remise_bolsward_11–site.jpg

Opdrachtgever
Jorritsma Bouw bv, Bolsward
Ontwerp
Grunstra Architecten bna, Bolsward
Omvang
6.620 m2 bvo
Opgeleverd
2013


close

Op het busstation van Bolsward, net buiten de historische stadskern, hebben we een complex in de sfeer van woningbouw anno begin 20e eeuw ontworpen. In het complex zijn op de verdieping 12 koop- en 27 huurwoningen opgenomen. Op de begane grond zit een supermarkt en zijn er kantoorruimten. Het gebouw heeft een geleding, waardoor een beeld van individuele panden ontstaat. Dit hebben we versterkt door verschillende kleuren metselwerk en dakrandbeëindigingen te gebruiken.

Werkzaamheden Grunstra Bouwingenieurs

  • modelleren gehele project in Revit 3D;
  • vertalen functioneel ontwerp van Structuurontwerp tot Uitvoeringstekeningen;
  • engineeren van bouwkundige details i.s.m. Jorritsma Bouw bv;
  • verzorgen van aanvraag omgevingsvergunning.

 

 

 

minimize
close
links
- / -
right
X