Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title

Bloemswaard Hillegom

bloemswaard_hillegom_15–site.jpg bloemswaard_hillegom_07–site.jpg bloemswaard_hillegom_08–site.jpg bloemswaard_hillegom_10–site.jpg bloemswaard_hillegom_05–site.jpg bloemswaard_hillegom_11–site.jpg bloemswaard_hillegom_04–site.jpg bloemswaard_hillegom_12–site.jpg bloemswaard_hillegom_06–site.jpg bloemswaard_hillegom_14–site.jpg bloemswaard_hillegom_09–site.jpg bloemswaard_hillegom_13–site.jpg

Opdrachtgever Stichting HOZO en Woningstichting Stek
Opgeleverd 2014

close

Bloemswaard is een multidisciplinair woon-, zorg- en voorzieningengebouw in een herstructureringswijk in Hillegom. Primair bedoeld als vervangende nieuwbouw voor het bestaande woonzorgcentrum Bloemswaard, omvat het project 20 huurwoningen en een multifunctioneel centrum (MFC) waar meerdere participanten op het gebied van zorg en welzijn ruimten huren. Het MFC is vormgegeven als een bouwkundige “plint” van 2 lagen. Een deel van de algemene ruimten in het MFC zijn bedoeld als ondersteunende ruimten voor Bloemswaard. De appartementen zijn ondergebracht in drie, in contrasterende stenen, gemetselde torentjes van ieder 4 bouwlagen, die geplaatst zijn op de plint. De zorg- en verpleegappartementen zijn in een flexibele bouwstructuur ontworpen. Er zijn meerdere entrees. De ombouwbaarheid is maximaal. Bloemswaard is daarom meteen klaar voor de toekomst!

minimize
close
links
- / -
right
X