Vind ons op

minimize
close

Directie

20-05-2011

De Grunstra Groep staat onder leiding van een op elkaar ingespeeld, evenwichtig team van architecten en bouwmanagers. In de bijna 65-jarige traditie van het bureau is dit ook altijd nagestreefd. Mooie ontwerpen moeten ook kunnen worden gerealiseerd.

De directie bestaat uit:

minimize
close

ing. Gerrit van der Steege

Bouwtechniek

07-06-2011
gerrit_van_der_steege–site.jpg

Gerrit van der Steege (1956) is directielid en bouwmanager. Hij studeerde aan de HTS Leeuwarden en de Academie voor Bouwkunst in Groningen.

"Ik geniet van het ordenen. Dat zit  bijvoorbeeld in het organiseren van projecten en processen, maar ook in een mooie oplossing of prachtige detaillering. Partijen motiveren en uit te dagen is mijn kracht. Om dan het idee van de architect zo goed mogelijk te realiseren. Daarvoor is veel techniek nodig. Het is heerlijk om ervoor te zorgen dat het ‘past’ en dat het idee maakbaar is. Als bouwmanager ben ik het cement tussen de stenen van de oplossing."

link title

Bennema State Hurdegaryp

bennema_state_hurdegaryp_01–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_02–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_03–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_04–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_05–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_06–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_07–site.jpg bennema_state_hurdegaryp_08–site.jpg

Opdrachtgever Zorggroep Noorderbreedte
Opgeleverd
 2007 

close

Dit project betreft een uitbreiding van het woonzorgcentrum Bennemastate met wooneenheden voor dementerende ouderen. De opdrachtgever heeft gekozen voor het "huisjesmodel" met zes bewoners per woning. De woningen hebben de uitstraling van een luxe villa meegekregen. De woningen zijn gegroepeerd rondom een overdekt binnenplein.

In ARCHEtype 8 kunt u meer lezen over dit project.

minimize
close
links
- / -
right
X