70 jaar ervaring in architectuur

Grunstra Architecten heeft een ruime geschiedenis. Ons bureau werd opgericht in 1949. Sinds de start hebben we verschillende fases van ons bedrijf meegemaakt, tot waar we nu staan: een betrokken, transparant en onafhankelijk architectenbureau. Onze ervaring nemen we mee in elk project, die we samen met onze klant ontwikkelen tot prachtige bouwwerken.

Bekijk ons werk

Partners in het proces

Wij hebben de kennis van de hele bouwkolom in huis. Maar vaak zijn er ook andere partijen betrokken bij het bouwproces. Wij zien onszelf als partners in dat proces. We gebruiken onze ruime ervaring om de bouw goed te laten verlopen en profiteren mee van de ervaring van de andere partijen. Door die krachten te bundelen en de verbinding te zoeken, creëren we proceswaarde en ontstaat er ruimte voor creativiteit.

Hoe werken we

Van initiatief tot oplevering

Of we nu aan de wieg staan van een nieuw project, hiervan de ontwerpen maken óf het ingenieurswerk voor ons rekening nemen: wij vliegen elke opdracht met hetzelfde enthousiasme aan. We hebben specialisten in huis voor elke fase van de bouw. En waar we het niet intern vinden, hebben we een ruim netwerk van partners die kunnen helpen. Van A tot Z.

Neem contact op
  • 01
  • 02
  • 03

Over ons

Laten we kennismaken

U zoekt een architect die u verder helpt bij het realiseren van uw project? Wij gaan graag met u in gesprek. Zo kunt u ons vertellen wat uw wensen zijn en kunnen wij toelichten wat we voor u kunnen betekenen. Met kennis van het hele bouwproces kunnen wij u altijd adviseren.

Leo ter Beke

directeur | architect

Leo ter Beke

directeur | architect

Henk Foekema

hoofd administratie

Henk Foekema

hoofd administratie

Harmen Grunstra

senior architect

Harmen Grunstra

senior architect

Sytze Grunstra

kostendeskundige

Sytze Grunstra

kostendeskundige

Arend Kooistra

BIM modelleur

Arend Kooistra

BIM modelleur

Marjanne Schaper

secretaresse

Marjanne Schaper

secretaresse

Auke van der Zee

systeembeheerder

Auke van der Zee

systeembeheerder

Gerrit van der Steege

projectleider

Gerrit van der Steege

projectleider

Hoe wij werken

Onze nuchtere mentaliteit en jarenlange ervaring leggen een stevig fundament onder onze organisatie. Hoe zich dat vertaalt naar de praktijk? Dat vertellen onze drie kernwaarden.

  • Betrokken
  • Transparant
  • Onafhankelijk
Onze werkwijze

“Vaak zijn er ook andere partijen betrokken bij het bouwproces. Wij zien onszelf als partners in dat proces.”


Leo ter Beke - Directeur & Architect bij Grunstra Architecten

Werken bij Grunstra Architecten

Bij Grunstra Architecten doen we het samen. Architect, tekenaar of BIM-modelleur: het team vormt het hart van onze organisatie. We werken dan ook met korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Mensen werken hier relatief lang, wat zich doorvertaalt in een hecht team met veel kennis van zaken. Desondanks zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Onze vacatures

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem gerust contact met ons op